Επικοινωνία

Instagram

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας στη σελίδα μας nutriciaclubgreece

Messenger

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας NutriciaClubGreece

Phone

Καλέστε μας στα 800 11 68800 & 210 624 8640

Email

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο club@nutricia.gr

Σχετικά με εμάς

Για περισσότερο από έναν αιώνα, το όνομα NUTRICIA είναι συνώνυμο της βρεφικής και νηπιακής διατροφής.

Όλα ξεκίνησαν το 1896, όταν ο καθηγητής Backhaus, στο Göttingen της Γερμανίας, παρασκεύασε για πρώτη φορά γάλα με σύνθεση εμπνευσμένη απο το μητρικό γάλα. Το πρώτο αυτό «βρεφικό» γάλα έγινε διαθέσιμο σε όλες τις οικογένειες μέσω της NUTRICIA.

Ξεκινώντας από το πρώτο εκείνο εργοστάσιο το 1896 η NUTRICIA έχει διαγράψει μία εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης προϊόντων, και, βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά φροντίζοντας μέχρι σήμερα τα παιδιά σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η αποστολή μας

Οι Πρώτες 1000 Ημέρες στη ζωή ενός μωρού, από τη σύλληψη μέχρι και τα δεύτερα γενέθλια του μωρού, είναι μια θαυμαστή και μοναδική περίοδος. Μια περίοδος που συνοδεύεται από σημαντική σωματική και διανοητική ανάπτυξη και θέτει τα θεμέλια για τη μελλοντική υγεία του μωρού.

Ανακάλυψε περισσότερα

Η έρευνά μας

Από το 1896 μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι μας στα Ερευνητικά Κέντρα της Nutricia, εφαρμόζουν και αυξάνουν καθημερινά τις γνώσεις και την εμπειρία τους σχετικά με τη διατροφή στο ξεκίνημα της ζωής.

Ανακάλυψε περισσότερα

Το μητρικό γάλα και το ανοσοποιητικό σύστημα

Με περισσότερα από 30 χρόνια έρευνας του μητρικού γάλακτος, στο Ερευνητικό Κέντρο της Nutricia εστιάζουμε κυρίως στην κατανόηση της σύνθεσης, της δομής και της λειτουργικότητας των συστατικών του μητρικού γάλακτος ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τις διατροφικές ανάγκες των βρεφών στο ξεκίνημα της ζωής.

Ανακάλυψε περισσότερα

10 στοιχεία για το μητρικό γάλα

Η σύνθεση του μητρικού γάλακτος αλλάζει κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Η βασική διαφορά στη σύνθεσή του κατά τη διάρκεια του θηλασμού είναι η περιεκτικότητα σε λιπαρά. Τα αντισώματα, τα ζωντανά κύτταρα, τα ένζυμα και οι ορμόνες κάνουν το μητρικό γάλα την ιδανική τροφή για τα βρέφη.

Ανακάλυψε περισσότερα

Πρεβιοτικό μίγμα Nutricia

Το έντερο ενός μικρού παιδιού αποτελεί σημαντική φυσική άμυνα του οργανισμού του, καθώς αποτελεί έως και τα δύο τρίτα του συνολικού ανοσοποιητικού συστήματος του σώματός του.

Ανακάλυψε περισσότερα

Η ιστορία μας

Το Ερευνητικό Κέντρο της Nutricia έχει αφοσιωθεί για περισσότερα από 50 χρόνια στην επιστημονική μελέτη της διατροφής στο ξεκίνημα της ζωής για μητέρες και μικρά παιδιά.

Ανακάλυψε περισσότερα

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

H αποστολή του Ομίλου Danone Nutricia είναι «να προσφέρει υγεία μέσω της διατροφής σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους» αλλά και να βοηθήσει στην προστασία του πλανήτη γεγονός που αποτελεί το θεμέλιο του «One Planet. One Health».

Ανακάλυψε περισσότερα

Δέσμευσή μας η ποιότητα

Η NUTRICIA εξειδικεύεται στη βρεφική και νηπιακή διατροφή για περισσότερα από 85 χρόνια στην Ελλάδα.
Η δέσμευσή μας είναι να είμαστε δίπλα στις μητέρες που γαλουχούν μια νέα ζωή και έχουμε τη φιλοδοξία να γίνουμε ο καλύτερος σύμμαχός τους στις αρχές της βρεφικής και νηπιακής ηλικίαας.

Ανακάλυψε περισσότερα
backtotop
Nutricia