Επικοινωνία

Instagram

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας στη σελίδα μας nutriciaclubgreece

Messenger

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας NutriciaClubGreece

Phone

Καλέστε μας στα 800 11 68800 & 210 624 8640

Email

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο club@nutricia.gr

Δέσμευσή μας η ποιότητα

Η NUTRICIA εξειδικεύεται στη βρεφική και νηπιακή διατροφή για περισσότερα από 85 χρόνια στην Ελλάδα.Η δέσμευσή μας είναι να είμαστε δίπλα στις μητέρες που γαλουχούν μια νέα ζωή και έχουμε τη φιλοδοξία να γίνουμε ο καλύτερος σύμμαχός τους στις αρχές της βρεφικής και νηπιακής ηλικίας.

Η ποιότητα σε όλα τα επίπεδα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.

Κάθε μέρα, κάθε λεπτό, οι ομάδες ποιότητάς μας έχουν κατά νου ότι οι καταναλωτές μας είναι ευάλωτοι, ότι τα προϊόντα μας πρέπει να είναι σύμφωνα με τους πλέον αυστηρούς κανονισμούς που αφορούν τις βρεφικές-παιδικές τροφές, που σε Ευρωπαϊκό επίπεδο βασίζονται στην εξειδικευμένη γνώση, γνωμοδοτήσεις και εποπτεία της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA ) και σε παγκόσμιο επίπεδο στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.).

Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο σε κάθε μας προϊόν,στις διαδικασίες παραγωγής, τη συσκευασία και τη διακίνηση.

Το γάλα μας

Είτε σε μορφή σκόνης είτε υγρή, όλα τα γάλατα Almiron παράγονται από αγελαδινό γάλα.Για εμάς είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή από ποια φάρμα –ακόμη και από ποιες αγελάδες- προέρχεται.Οι περισσότερες φάρμες που συνεργαζόμαστε βρίσκονται στην Ευρώπη και είναι όλες εγκεκριμένες από τις αρμόδιες αυστηρές ευρωπαϊκές αρχές ενώ με πολλές από αυτές έχουμε μια συνεργασία εμπιστοσύνης που διαρκεί πάνω από 30 χρόνια. Η βασική διατροφή των αγελάδων είναι από βοσκή που τους επιτρέπει να περνούν πολύ χρόνο στα λιβάδια και να έχουν μια φυσική διατροφή.

Οι βρεφικές τροφές μας

Στη NUTRICIA, επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τα κατάλληλα αγροκτήματα, τους αγρότες που ακολουθούν εγκεκριμένες πρακτικές καλλιέργειας και τις πρώτες ύλες, μετά από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και προδιαγραφών, έτσι ώστε να προσφέρουμε προϊόντα κατάλληλα για κάθε ηλικιακό στάδιο του μωρού σας συμβάλλοντας στην άριστη ανάπτυξή του.

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια και όλες τις διαδικασίες και εξασφαλίζει σε εμάς και σε εσάς τη βέλτιστη ασφάλεια και ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Οι παραγωγικές διαδικασίες της NUTRICIA έχουν τελειοποιηθεί ώστε να διατίθενται σε όλους τους καταναλωτές μας προϊόντα υψηλής Ποιότητας και Ασφάλειας. Αυτή η καθημερινή απόδοση είναι το αποτέλεσμα άριστης τεχνογνωσίας, εγκαταστάσεων και εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, ολοκληρωμένων διαδικασιών παραγωγής, άρτια καταρτισμένων εργαζομένων και ενός αυστηρού συστήματος ελέγχου Ποιότητας.

Πρώτες ύλες και εγγύηση ποιότητας

Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας από εγκεκριμένους προμηθευτές και κάθε συστατικό ελέγχεται για να βεβαιωθούμε ότι πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές μας. Είτε πρόκειται για υγρό γάλα είτε για γάλα σε σκόνη είτε για βρεφική κρέμα, οτιδήποτε χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας ελέγχεται εξονυχιστικά στα εργαστήρια του ελέγχου ποιότητας.

Η μέθοδος παραγωγής μας

Προτού ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής, συγκεντρώνουμε ανώτερης ποιότητας συστατικά από εγκεκριμένους προμηθευτές. Κάθε συστατικό ελέγχεται για να είμαστε βέβαιοι πως καλύπτει τις αυστηρές προδιαγραφές μας. Είτε πρόκειται για το υγρό γάλα είτε για το γάλα σε σκόνη είτε για τις βρεφικές κρέμες, οτιδήποτε χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας ελέγχεται εξονυχιστικά στα Εργαστήρια Ελέγχου Ποιότητας των εργοστασίων μας.

Εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής

Κατά τη διαδικασία παραγωγής, εφαρμόζουμε σειρά διαδικασιών και μετρήσεων ποιότητας. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η χρήση ειδικών συσκευών εξασφάλισης καθαρότητας όπως, ανιχνευτές μετάλλου και ακτίνες ανίχνευσης ξένων σωμάτων. Έχουμε επίσης αυστηρούς κανόνες λειτουργίας για να βεβαιωθούμε πως το προσωπικό και οι επισκέπτες τηρούν αυστηρές διαδικασίες Ασφάλειας και Υγιεινής.

Υπό συνεχή εξέταση

Όλα τα σημεία παραγωγής μας καθαρίζονται και ελέγχονται καθημερινά, ενώ τα εργοστάσιά μας υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους από τις τοπικές αρχές φροντίδας υγείας. Τα τελικά μας προϊόντα ακόμα και μετά την τυποποίηση τους, περνούν από πολλούς ποιοτικούς ελέγχους προτού βρεθούν στην αγορά. Στους ελέγχους αυτούς συμπεριλαμβάνονται δειγματοληψίες, διατροφικές αναλύσεις, χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις.

Η ασφάλεια και η ποιότητα είναι η πρώτη μας φροντίδα, κάθε στιγμή.

backtotop
Nutricia