Επικοινωνία

Instagram

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας στη σελίδα μας nutriciaclubgreece

Messenger

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας NutriciaClubGreece

Phone

Καλέστε μας στα 800 11 68800 & 210 624 8640

Email

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο club@nutricia.gr

Πρεβιοτικό μίγμα Nutricia

Πρεβιοτικό μίγμα Nutricia scGOS:lcFOS (9:1)

Το έντερο ενός μικρού παιδιού αποτελεί σημαντική φυσική άμυνα του οργανισμού του, καθώς αποτελεί έως και τα δύο τρίτα του συνολικού ανοσοποιητικού συστήματος του σώματός του. Έτσι, η Nutricia ανέπτυξε το Πρεβιοτικό Μίγμα με σκοπό την υποστήριξη του πεπτικού και του φυσικού ανοσοποιητικού συστήματος ενός παιδιού.

Πώς λειτουργεί το Πρεβιοτικό Μίγμα της Nutricia

Το Πρεβιοτικό Μίγμα της Nutricia είναι ένα μίγμα πρεβιοτικών που επιβιώνουν φυσικά κατά τη διαδικασία της πέψης και αποτελούν τροφή για τα καλά βακτήρια. Το Πρεβιοτικό Μίγμα της Nutricia συμβάλλει στην υποστήριξη του πεπτικού και του φυσικού ανοσοποιητικού συστήματος ενός παιδιού.

Τα καλά βακτήρια είναι σημαντικοί προστατευτικοί παράγοντες που συμβάλουν στην καλή υγεία των παιδιών με τρεις τρόπους:

1. Υποστηρίζουν τον εντερικό φραγμό

Τα έντερα διαθέτουν μια βλεννογόνο που εμποδίζει τα επικίνδυνα βακτήρια να εισβάλουν στο υπόλοιπο σώμα. Αυτό το φράγμα εμποδίζει επίσης δυνητικά αλλεργιογόνες ουσίες να μπουν στο κυκλοφορικό. Τα υγιή βακτήρια βοηθούν να παραμένει αυτή η βλεννογόνος ισχυρή, εξασφαλίζοντας ένα παχύτερο και πιο προστατευτικό βλεννώδες στρώμα.

2. Ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των καλών βακτηρίων

Τα «καλά» βακτήρια τρέφονται με τα ίδια θρεπτικά συστατικά όπως τα «κακά» βακτήρια. Έτσι, όσο περισσότερα καλά βακτήρια διαθέτουμε, τόσο λιγότερο πιθανότητες έχουν τα κακά βακτήρια να επιβιώσουν στο εντερικό σύστημα ενός παιδιού και να προκαλέσουν φλεγμονές.

3. Υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα

Τα πρεβιοτικά μπορούν να επηρεάσουν την ποσότητα του ανοσοποιητικού ιστού στο έντερο, βοηθώντας την ανάπτυξη καλών βακτηρίων.

Η διαφορά ανάμεσα στα πρεβιοτικά και τα προβιοτικά

Είναι εύκολο να γίνει σύγχυση ανάμεσα στα πρεβιοτικά και τα προβιοτικά. Δεν είναι μόνο τα ονόματά τους παρόμοια, αλλά σχετίζονται και τα δύο με τα καλά βακτήρια που χρειαζόμαστε όλοι για να διατηρήσουμε την καλή υγεία του πεπτικού μας. Τα προβιοτικά είναι καλά βακτήρια που υπάρχουν στο έντερο μας και βοηθούν τη λειτουργία του πεπτικού. Μερικά βρίσκονται και σε τροφές όπως το γιαούρτι, που όμως ίσως δεν καταφέρουν να επιβιώσουν από το πεπτικό σύστημα μέχρι το παχύ έντερο.

Τα πρεβιοτικά περνούν μέσα από το στομάχι για να θρέψουν τα καλά βακτήρια στο έντερο ενός παιδιού, υποστηρίζοντας το φυσικό ανοσοποιητικό του σύστημα. Δουλεύουν φυσικά από το εσωτερικό του οργανισμού για να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των καλών βακτηρίων τα οποία υποστηρίζουν το πεπτικό και το ανοσοποιητικό σύστημα στους αναπτυσσόμενους οργανισμούς των μωρών.

backtotop
Nutricia