Επικοινωνία

Instagram

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας στη σελίδα μας nutriciaclubgreece

Messenger

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας NutriciaClubGreece

Phone

Καλέστε μας στα 800 11 68800 & 210 624 8640

Email

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο club@nutricia.gr

Η έρευνά μας

Να είμαστε δίπλα στις μητέρες που γαλουχούν μια νέα ζωή!

Από το 1896 μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι μας στα Ερευνητικά Κέντρα της Nutricia, εφαρμόζουν και αυξάνουν καθημερινά τις γνώσεις και την εμπειρία τους σχετικά με τη διατροφή στο ξεκίνημα της ζωής. Και αυτό γιατί η έρευνα και η ανάπτυξη κατέχουν κεντρική θέση στη λειτουργία της εταιρίας μας ενώ συνεργαζόμαστε με ένα ευρύ δίκτυο ειδικών επιστημόνων σχετικά με τη βρεφική και τη νηπιακή διατροφή, υποστηρίζοντας γονείς και επαγγελματίες υγείας. Διαθέτουμε σημαντικά ερευνητικά κέντρα στην Ολλανδία, τη Σιγκαπούρη και την Κίνα, καθώς και ένα δίκτυο επιστημονικού προσωπικού σε όλο τον κόσμο.

Το Ερευνητικό Κέντρο της Nutricia στην Ουτρέχτη

Πάνω από 400 υπάλληλοι, που αντιπροσωπεύουν πάνω από 35 εθνικότητες.

Με κεντρικά γραφεία στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, το Ερευνητικό Κέντρο της Nutricia διαθέτει τρεις ερευνητικές μονάδες, εξοπλισμένες σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ανθρώπινο και επιστημονικό υλικό, με την πιο πρόσφατη να έχει αρχίσει να λειτουργεί μόλις το 2013. Στα πλαίσια της έρευνας, συνεργαζόμαστε στενά και ανταλλάσουμε γνώσεις και απόψεις με άλλα ερευνητικά ινστιτούτα, πανεπιστήμια, νοσοκομεία και βιομηχανικούς παρόχους σε όλο τον κόσμο. Στο Ερευνητικό Κέντρο της Nutricia, έχουμε συνεργαστεί με περισσότερα από 100 διεθνή πανεπιστήμια, 125 νοσοκομεία και εξακολουθούμε να δημοσιεύουμε διεπιστημονικές έρευνες που σχετίζονται με τη βρεφική και νηπιακή διατροφή.

Σημαντικά δεδομένα:

  • Πάνω από 60 επιστημονικά άρθρα άπό τις δημοσιεύσεις μας έχουν συμβάλλει στη γνώση για την επιστήμη του ανθρώπινου γάλακτος.
  • Πάνω από 200 ειδικοί στη βιολογία και την τεχνολογία συμπεριλαμβανομένων ανοσολόγων, μικροβιολόγων, νευροεπιστημόνων, διατροφολόγων και τεχνολόγων παραγωγής.
  • Μεγάλο επιστημονικό και βιομηχανικό δίκτυο ερευνητικών ινστιτούτων, πανεπιστημίων, νοσοκομείων και προμηθευτών.
backtotop
Nutricia