Επικοινωνία

Instagram

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας στη σελίδα μας nutriciaclubgreece

Messenger

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας NutriciaClubGreece

Phone

Καλέστε μας στα 800 11 68800 & 210 624 8640

Email

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο club@nutricia.gr

Η ιστορία μας

Το Ερευνητικό Κέντρο της Nutricia έχει αφοσιωθεί για περισσότερα από 50 χρόνια στην επιστημονική μελέτη της διατροφής στο ξεκίνημα της ζωής για μητέρες και μικρά παιδιά. Αυτή η έρευνα βασίζεται στο θαύμα του ανθρώπινου μητρικού γάλακτος, το οποίο έχει μια εντυπωσιακά σύνθετη σύσταση που εξελίσσεται συνεχώς καθώς αναπτύσσεται το βρέφος ώστε να προσφέρει τη βέλτιστη διατροφή σε κάθε στάδιο της νέας ζωής. Τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν φυσικά στο γάλα μιας μητέρας υποστηρίζουν τη σωματική και διανοητική ανάπτυξη και επηρεάζουν τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα την υγεία του παιδιού της.

Το Ερευνητικό Κέντρο της Nutricia επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη του συσχετισμού ανάμεσα σε συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά και στην υγιή ανάπτυξη των παιδιών, από το στάδιο πριν τη σύλληψη και σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης και μέχρι τα πρώτα χρόνια της παιδικής ηλικίας. Αυτό οδήγησε σε μία από τις σημαντικότερες επαναστατικές καινοτομίες στη διατροφή για το ξεκίνημα της ζωής:

το 1994 η ομάδα του Ερευνητικού Κέντρου της Nutricia ήταν η πρώτη που ανίχνευσε τους ολιγοσακχαρίτες μακράς και βραχείας αλύσου στο μητρικό γάλα, οι οποίοι έχει αποδειχτεί πως προάγουν την ανάπτυξη της ωφέλιμης μικροχλωρίδας του εντέρου και την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος.*

*Stahl B, Thurl S, Zeng J, Karas M, Hillenkamp F, Steup M, Sawatzki G, Anal. Biochem. 1994, 223, 218-226

backtotop
Nutricia