Επικοινωνία

Instagram

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας στη σελίδα μας nutriciaclubgreece

Messenger

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας NutriciaClubGreece

Phone

Καλέστε μας στα 800 11 68800 & 210 624 8640

Email

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο club@nutricia.gr

Παραμείνετε δραστήρια στη διάρκεια της ημέρας

Ενώ είναι σημαντικό για το μωρό σας να κοιμάται σε τακτικά διαστήματα, έχετε κι οι δυο σας ανάγκη από δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οποιαδήποτε μορφή τακτικής άσκησης θα σας προσφέρει μεγάλη ενέργεια και θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε ευκολότερα ή να απολαύσετε ένα δυναμωτικό ύπνο.
Δεν χρειάζεται να γραφτείτε σε γυμναστήριο, μια απλή βόλτα στον καθαρό αέρα αρκεί. Επισκεφθείτε, λοιπόν, φίλους, βγάλτε το μωρό βόλτα με το καροτσάκι, κάντε οτιδήποτε το «κουράζει» ώστε να κοιμηθεί τη νύχτα. Κι αν χρειάζεστε κάτι για να αναζωογονηθείτε δοκιμάστε ένα δροσερό ντους.

Τροφές για ενέργεια

Τρώτε καλά και προτιμάτε τροφές αργής απελευθέρωσης ενέργειας όπως ζυμαρικά ολικής άλεσης ή φρούτα, οι οποίες δεν θα σας ανεβάσουν για λίγο τους ρυθμούς για να σας ρίξουν αργότερα σε μια ληθαργική διάθεση. Επίσης, πίνετε άφθονο νερό.

Να είστε θετική

Τέλος, αν νιώθετε κουρασμένη και στα όρια της κατάρρευσης, απλά υπενθυμίστε στον εαυτό σας πως αυτό δεν θα κρατήσει για πάντα. Πάρτε αγκαλιά το μωρό σας και θυμηθείτε ότι αξίζει τον κόπο.

Θέλω λίγο χρόνο για εμένα

Παρότι είναι σημαντικό να δεθείτε συναισθηματικά με το μωρό σας, θα χρειάζεστε χρόνο για εσάς, για να χαλαρώνετε, να γεμίζετε τις μπαταρίες σας και να κάνετε πράγματα που αγαπάτε. Μια κουρασμένη μητέρα δεν οφελεί κανέναν. Εμείς γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να διαθέτετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και έτσι σας δίνουμε μερικές ιδέες για δραστηριότητες με τις οποίες θα μπορούσατε να ασχοληθείτε όταν βρείτε λίγο χρόνο για εσάς.

Γιατί χρειάζεστε χρόνο για εσάς

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που υποστηρίζουν το όφελος του προσωπικού χρόνου.

  • Αρκεί μιας ώρας διάλειμμα απ’ το ρόλο της μητέρας για να σας βοηθήσει να γεμίσετε ξανά τις μπαταρίες σας.
  • Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα που σας άρεσαν προτού γεννηθεί το μωρό σας!
  • Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να συναντηθείτε με άλλους ενήλικες και να συζητήσετε μαζί τους. Λίγος χρόνος για χαλάρωση σημαίνει πως θα επιστρέψετε στο μωρό σας ανανεωμένη και ενθουσιασμένη.
backtotop
Nutricia