Επικοινωνία

Instagram

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας στη σελίδα μας nutriciaclubgreece

Messenger

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας NutriciaClubGreece

Phone

Καλέστε μας στα 800 11 68800 & 210 624 8640

Email

Eπικοινωνήστε μαζί μας στο club@nutricia.gr

Φυσικά το πόσο γρήγορα θα μείνετε έγκυος δεν εξαρτάται μόνο από εσάς. Ο σύντροφός σας έχει κι αυτός έναν πολύ σημαντικό ρόλο! Θα πρέπει να προσπαθήσει να:

  • Κόψει το κάπνισμα και να αποφύγει την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
  • Μειώσει επίσης την ποσότητα της καφεΐνης που προσλαμβάνει.
  • Ελαττώσει το άγχος του.
  • Κρατηθεί μακριά από επιβλαβές εργασιακό περιβάλλον: ορισμένα χημικά μπορεί να επηρεάζουν το σπέρμα του.
  • Προσέχει τους όρχεις του: συμβουλεύστε τον να φορά άνετα και βαμβακερά εσώρουχα και να αποφεύγει τα πολύ στενά παντελόνια.

Ενθαρρύνετέ τον να τρώει σωστά: άφθονα φρούτα και λαχανικά θα του εξασφαλίσουν ποικιλία βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, ανάμεσά τους, τη βιταμίνη C, απαραίτητη για την παραγωγή υγιούς σπέρματος. Τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο (όπως θαλασσινά, προϊόντα ολικής άλεσης, κρέας, αβγά και ψωμί σίκαλης) ενισχύουν τη γονιμότητα κι έτσι θα πρέπει να τις καταναλώνει συχνά. Το διαιτολόγιό του θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει τροφές πλούσιες σε ασβέστιο, όπως τα γαλακτοκομικά, καθώς και κόκκινο κρέας και όσπρια που είναι πλούσια σε σίδηρο.

Μην αγχώνεστε και απολαύστε τις προσπάθειες!
Η καλύτερη συμβουλή για ένα ζευγάρι που προσπαθεί να δημιουργήσει οικογένεια είναι να χαλαρώσει και να απολαύσει την προσπάθεια! Στη Μητέρα Φύση δεν αρέσει να νιώθει καταπίεση!

Είναι καλό να εξακολουθήσετε να διατηρείτε μια απολαυστική και τρυφερή ερωτική σχέση όλο το μήνα, έτσι ώστε να μην συσχετίσετε την ερωτική επαφή μόνο με τη σύλληψη και να μην ασκείτε πίεση ο ένας στον άλλο.

backtotop
Nutricia